Muursprookjes: gepieker over een verpakking

Dit weekend sta ik met mijn uitgeverij op ShowUP in Amsterdam. Daar presenteer ik mijn nieuwe collectie Muursprookjes! Drie kleurrijke A0-sprookjesprenten voor aan de wand.

Ik had het druk de afgelopen weken en piekerde me suf over de verpakking van de Muursprookjes. Dat ging zo: Een sticker of een stempel? Een koker of een doos? En waar laat ik al die dingen kokers dan? Gek werd ik ervan!

Maar ik ben eruit. De koker is nu vierkant. Met op de zijkant geplakt een helder vormgegeven sticker met een afbeelding van de inhoud. Aan het uiteinde van de sticker is er ruimte om een adres op te schrijven voor verzending. De titel van het Muursprookje staat er in verschillende talen op. Roodkapje, Le petit Chaperon Rouge, Rotkäppchen, Little Red Riding Hood. Het was nodig, want vorige week werden de Muursprookjes al gepresenteerd op Maison & Objet in Parijs. Het zou toch leuk zijn als iemand mijn poster in een ver buitenland koopt.

In de kerstvakantie richtte ik een van de slaapkamers in ons souterrain in als drukwerkkamer. De kamer staat nu vol met dozen drukwerk en vierkanten plano kokers.  Het ruikt er naar karton en lijm.

Vandaag kwamen de stickers binnen. Ze zien er echt goed uit. Nu kunnen we gaan rollen en inpakken, want de eerste bestellingen zijn binnen! Het is een heerlijk werkje zonder gepieker. Gewoon doen!Muursprookjes | Caroline Ellerbeck

Advertenties

1 Response to “Muursprookjes: gepieker over een verpakking”


 1. 1 Janneke 30 januari 2014 om 20:46

  De muursprookjes zijn erg mooi geworden! Ik zou ze graag verkopen in mijn winkeltje. en ook één muursprookje bij ons thuis aan de muur. Ik ga alvast een mooi plekje uitzoeken ; ) Mijn zoontjes zullen genieten van de sprookjes. Ik kan niet wachten!
  Veel plezier dit weekend met de presentatie van je nieuwe collectie Muursprookjes!

  Vriendelijke groetjes,
  Janneke

  Liefs van Maantje


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s
Nieuwsbrief

Doe mee met 1.137 andere volgers

Kleursprookjes

Dollyboekjes

Apps

Advertenties

%d bloggers liken dit: